ΛΙΒΑΔΕΡΙΩΤΩΝ ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2019

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2019 στην πλατεία του χωριού το Αντάμωμα των Λιβαδεριωτών.

Αρχικά εμφανίστηκαν χορευτικά τμήματα, του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδερού «Νέα Γενιά» (παιδικό τμήμα και ενηλίκων γυναικών που τραγούδησαν και χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια του Λιβαδερού), του Συλλόγου Λιβαδεριωτών Ελβετίας (2 παιδικά τμήματα) και Λιβαδεριωτών Κοζάνης (παιδικό και ενηλίκων) και η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό από τον κόσμο.

Παρόντες ήταν και οι νέοι βουλευτές Καλλιόπη Βέττα και Στάθης Κωνσταντινίδης, οι πρώτοι(!) εκπρόσωποι στο Κοινοβούλιο από τον ορεινό όγκο των Καμβουνίων, η μεν πρώτη -Βέττα- με καταγωγή από το Λιβαδερό, ο δε δεύτερος -Κωνσταντινίδης- εξ αγχιστείας, με καταγωγή της συζύγου του από το Μικρόβαλτο.

Συμμετείχαν οι μουσικοί: Νίκος Νίκος (καταγωγή από Λιβαδερό) και Λένα Ντίνα (από Ελάτη) στο τραγούδι, Κώστας Δεδούσης στο κλαρίνο, Βασίλης Πλακιάς στο βιολί, Ηλίας Τσακνάκης στο ακορντεόν-πλήκτρα, Κώστας Παπαδημητρίου στο λαγούτο και Βάιος Νούσιας στο ντέφι.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιβαδερού «Νέα Γενιά» και την Τοπική Κοινότητα Λιβαδερού, με τη συμμετοχή του Συλλόγου Λιβαδεριωτών Κοζάνης

Δείτε 2 βίντεο (από την εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων 25’05’’ και τον χορό του κόσμου 18’25’’) και φωτογραφίες (50) στον παρακάτω σύνδεσμο…

http://www.mikrovalto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12084:-2019-2-&catid=47:2009-05-05-09-56-45&Itemid=96

Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη Μαστρογιαννόπουλο γιατί με μαεστρία μας χάρισε πολύ όμορφες φωτογραφίες και βίντεο.

Gallery | This entry was posted in ΛΙΒΑΔΕΡΙΩΤΩΝ ΑΝΤΑΜΩΜΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s