Συνάντηση χορωδιών στα Σέρβια

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σερβίων Βελβεντού, η συνάντηση των χορωδιών που διοργάνωσε η χορωδία Λιβαδερού και η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Σερβίων Βελβεντού.
Στη συνάντηση πήραν μέρος οι χορωδίες Λιβαδερού, Λιβαδεριωτών Κοζάνης, Δρεπάνου και Καρυδίτσας.  Χοράρχης όλων των χορωδιών ο λιβαδεριώτης Βαγγέλης Βέττας.  Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Καλλιόπη Βέττα.
Η κατάμεστη από πλήθος κόσμου αίθουσα, πλημμύρισε από τη μελοποιημένη  ποίηση του Καβάφη, του Ελύτη, του Ρίτσου και του Γάτσου. Οι χορωδίες καλά προετοιμασμένες δημιούργησαν μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η Καλλιόπη Βέττα για άλλη μια φορά μάγεψε το κοινό με τη θαυμάσια φωνή της.
Τη συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδης, ο Δήμαρχος Σερβίων Βελεβεντού κ. Κοσματόπουλος, ο ιερέας του Λιβαδερού πατήρ Νικάνορας, πολλοί Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Φυσικά οι περισσότεροι συντελεστές της πολύ όμορφης αυτής παράστασης ήταν από το Λιβαδερό.  Οι Χορωδίες  Λιβαδερού και Λιβαδεριωτών Κοζάνης.  Ο  χοράρχης  Βαγγέλης Βέττας.  Η τραγουδίστρια Καλλιόπη Βέττα.  Ακόμη και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Σερβίων Βελβεντού  Φώτης Ζυγούρης, έχει κάτι από το Λιβαδερό, γαμπρός λιβαδεριώτης και αυτός.
Δημήτρης Γκουτζιομήτρος

           

 

 

Gallery | This entry was posted in Εκδηλώσεις, Χορωδία. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s